Company Policy in Dutch

For more information about our Company Policy write us an E-mail : info@xplogic.nl

Wie zijn we en wat doen we. XP Logic is elf jaar geleden opgericht door de heer T. van Burk, na 16 jaar ICT als hobby en als studie te hebben gebezigd, was het tijd om het allemaal professioneel en in de praktijk te brengen.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, die services aan huis verlenen. Ook verlenen wij services bij bedrijven met grote tot middelgrote netwerken, zowel op Windows als op Linux (of andere op unix) gebaseerde systemen en netwerken kunnen wij bouwen en onderhouden.

In de meeste gevallen kunnen wij ter plekke oplossingen bieden, of als de problemen groter zijn de systemen in onze werkplaatsen repareren. Als repareren geen optie meer is, kunnen wij ook gehele systemen vervangen door nieuwe, alvorens een aanbieding te doen.

Wij onderhouden en repareren alle merken computers, die zowel gebaseerd zijn op het Windows als het Linux besturingssysteem.

In grote projecten vragen wij altijd de hulp in van een ander gerenomeerd betrouwbaar bedrijf, waarmee wij al enkele jaren zaken doen, zodat wij ook grote projecten aan kunnen.

Verder kunnen wij ook op maat gemaakte software bieden, van het maken van websites (simpel of gecompliceerd) tot programma's die via een web-interface bediend kunnen worden. Het onderhouden van websites en programma's bieden wij ook als service aan. Klik hier als u meer wilt lezen